een per­soon­lijk ont­werp

Wij vinden dat wij pas een geslaagd interieur­ontwerp kunnen maken, als we weten voor wie en met welk doel we een ontwerp maken. Daarom maken we graag eerst kennis met jou en kijken we samen naar de wensen en mo­ge­lijk­heden voordat we aan de slag gaan.

jouw wensen

Jouw wensen voor jouw ruimte, daar draait het bij ons om. Als interieur­ontwerper is het onze taak om goed naar jou te luisteren en een ontwerp te maken waar jij blij van wordt. 

Zo zorgen wij er voor dat het unieke karakter van jouw woning behouden blijft. En zo creëren wij een authentiek interieur­ontwerp dat bij jou en jouw huis past past én je elke keer weer verrast.

onze werk­wijze

vrijblijvend kennismaken

Tijdens deze kennis­making kijken we naar jouw wensen, de mo­ge­lijk­heden en het doel van jouw opdracht.

schetsontwerp

Bij het schets­­ontwerp kijken we of alle wensen haal­­baar zijn en of onze ideeën in lijn zijn met jouw wen­sen.

voorlopig ontwerp

De input van de vorige stap wordt verwerkt in dit voor­­lopig intereu­r­ontwerp. We gaan virtueel door jouw nieuwe ruimte(s).

definitief ontwerp

In deze stap leg­gen we alles vast en worden alle keuzes ver­werkt. De meubels, materialen, ver­lichting en kleuren worden nu verwerkt en we vragen offertes op voor maat­werk meubels.

oplevering

We gaan nu samen door jouw nieuwe ruimte en in­spec­teren de kleinste details. Is niet alles perfect af­ge­werkt? Dan zorgen we ervoor dat dat aan­gepast wordt.

ervaar je nieuwe ruimte in 3D

Doordat wij werken met de nieuwste tech­niek­en, kun­nen wij jou een per­soon­lijk 3D interieur­concept op maat aan­bieden dat aansluit bij jouw stijl, wensen en budget. Zo kun je alvast in je nieuwe ruimte rond­lopen, nog voor­dat deze ge­rea­liseerd wordt. Zo weet je van te voren al dat jouw nieuwe interieur om van te dromen wordt!

100% klant­­­tevreden­­­heid

Wij streven naar 100% klant­­te­vre­den­heid en zorgen voor een interieur­ontwerp dat perfect bij jou, jouw wensen en jouw woning past. En tot nu toe is dat ons bij elke opdracht gelukt. Meer we­ten over onze werk­wijze? Plan dan een vrij­blijvende kennis­making in.

afgeronde projecten

opdrachtgevers