het team

Aangenaam, wij zijn het team van Studio Prüst. Een team van ervaren en enthousiaste interieur­ontwerpers dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Wij maken graag kennis met jou!

Tessa Verhagen

Mijn passie voor interieur begon al op heel jonge leeftijd. Mijn kamer toverde ik vaak om in een nieuw kleuren­­palet en ook met de meubels bleef ik schuiven om tot de ideale indeling te komen.  

Daarom ben ik met veel plezier de opleiding interieur­advies gaan volgen en heb ik vervolgens mijn bachelor interieur­vormgeving behaald. Daar­na heb ik gewerkt bij ver­schil­lende interieu­r­bedrijven en veel ervaring op­­ge­daan. Ik kijk er naar uit om voor jou aan de slag te gaan!

Jeroen Broks

Jaren geleden ben ik begon­nen om mijn grote hob­by met be­trek­king tot interieur om te zetten in pro­fes­sione­le op­dracht­en. Om zo de wensen van opdracht­gevers om te zetten in een totaal­plan, het tekenen van platte­gronden en meubels.

Dit alles doe ik met veel plezier voor bestaande en nieuw­bouw woningen, evenals horeca­gelegenheden. Ik maak graag ken­nis met jou hoor graag wat jouw wensen zijn en waarmee ik jou kan helpen.

Freek Prüst

Als interieur­ontwerper ben ik altijd bezig met de vraag hoe het interieur bij kan dragen aan een betere woon­situatie of werk­plek. Mijn ervaring is dat hier altijd winst te behalen is, alleen al door goed te luisteren naar de wens en behoefte van de opdracht­­gever.

Ik ga graag voor jou aan het werk om te kijken hoe ik jouw wensen om kan zetten in een succes­vol plan, zodat jij weer jaren­­lang kan genieten van jouw huis.

Willem de Man

Aangenaam, ik ben Willem, ook wel de stil­le kracht achter de schermen genoemd. Als project­manager ben ik bij de meeste projecten betrokken en zorg ik dat alles soepeltjes en volgens de gemaakte plan­ning ver­loopt.

Als ik mijn werk goed doe, merk je niets van mijn aan­wezig­heid. Wat je hopelijk wel merkt is dat jouw opdracht goed en op tijd op­­geleverd wordt. Ik kijk er naar uit om jouw project op te starten.

Laten we kennismaken 🤝

Ons team staat voor je klaar en maakt graag kennis met je. We kijken dan samen naar jouw wensen en naar de mogelijk­heden.

Maak vrij­blijvend kennis met ons en wij vertellen je graag alles over onze persoonlijke werk­wijze.