portfolio

Op deze pagina vind je een selectie van onze recente projecten.

Woonhuis Venray

Woonhuis Ysselsteyn

Woonhuis Arcen

Appartement Amsterdam

3D video

Woonhuis Horst

3D visuals fotorealistisch

Woonhuis Eindhoven

3D visuals fotorealistisch

Woonhuis Zoeterwoude

3D visuals fotorealistisch

Woonhuis Tilburg

3D visuals fotorealistisch

Zeer verrast!

We hebben Studio Prüst ingeschakeld om plannen te maken voor onze woon­kamer, keuken en hal. Wat zij kunnen is werkelijk geweldig! Ze zijn ontzettend creatief, ervaren en professioneel, vriendelijk en wisten ons te verrassen! Zij hebben een fantastisch plan gemaakt dat volledig aan onze smaak en wensen voldoet! Wij kunnen het iedereen aanraden, mocht je iets anders met je huis willen. Het is het echt meer dan waard!

Fanny & Jeroen

Wat een verschil!

Met een tweede kindje op komst, werd het erg krap in ons huis waar we zo graag wilden blijven wonen. Toen hebben we Studio Prüst om advies gevraagd en zij hebben een fantastisch ontwerp gemaakt, waardoor wij de ruimte in ons huis veel beter zijn gaan benutten. En onze kleintjes hebben nu een hele fijne plek voor zichzelf. We zijn erg tevreden met het mooie ontwerp, bedankt!
Thijs en Anke, Tilburg

Jouw woning op deze pagina?

Dat kan! Ons team staat voor je klaar en gaat er persoonlijk voor zorgen dat jouw interieur om van te dromen wordt. Maak vrijblijvend kennis met ons en wij vertellen je graag alles over onze persoonlijke werkwijze.